FAQ

Mi biztosan. Bár minden nemzetközi megrendeléshez árajánlatra van szükség a becsült szállítási árhoz, nagyjából bárhová el tudjuk szállítani a termékeket, ahol van cím. Mindössze három információra van szükségünk ahhoz, hogy becslést adhassunk a nemzetközi szállítási költségéről:

A megrendelni kívánt termék (vagy termékek).
Az egyes tételekből szükséges mennyiség
A teljes cím, amelyre szállítani kíván


A tengerentúli utazásról
EMS vagy DHL számlát használunk a nemzetközi rendelések kiszállítására, attól függően, hogy melyik futár kínálja a legjobb költséget és szállítási időt. Amint feldíszítették és bedobozták a tárgyakat, készen állnak a tengerentúli utazásra!

Ha vásárlása során kérdése, észrevétele, tippje vagy új megbízása van, kérem jelezze a kapcsolat oldalon található űrlapon keresztül! Kérjük, kattintson a "Kapcsolatfelvétel" gombra az oldal végén.
Vagy közvetlenül küldhet egy e-mailt a service@hxecltd.com címre

Számos jó hírű szállítmányozó céggel kötöttünk együttműködést az általunk kiszolgált célállomások tekintetében, beleértve a DHL-t, az EMS-t és így tovább. Amikor a rendelés feladásra kerül, elküldjük a szám számát, hogy nyomon tudja követni az állapotot.
1. Kérjük, látogasson el a logisztikai weboldalra, hogy ellenőrizze a legújabb szállítási információkat.Mivel a webes információk frissítése lassú, néha nem jeleníti meg az információkat, ezért kérjük, várjon még néhány napot.Köszönjük!

2: Néha a szállítási idő késik, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy meghosszabbíthassuk az áruk idejét, köszönjük megértését és türelmét!

Itt vannak az általunk használt összes szállító cég linkjei, amelyek segítségével nyomon követheti rendelését:

DHL: http://www.dhl.com/en.html
EMS: https://www.11183.com.cn/

Ajánlom: http://www.17track.net/en/

Kellemes vásárlási élményt kívánunk itt. Ha módosítani szeretné rendelése adatait, vagy törölni szeretné azt, kérjük, forduljon szervizünkhöz a service@hxecltd.com e-mail címen. Mindent megteszünk, hogy megoldjuk problémáit.
Ha cserére vagy visszaküldésre van szüksége, kérjük, ellenőrizze a visszaküldési oldalt. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlása a lehető legkellemesebb legyen, és kívánjuk magunknak, hogy Ön bármikor maradéktalanul elégedett legyen termékeink minőségével. Elnézést kérünk, ha nem vagyunk megelégedve a tételekkel, és kérjük, ossza meg velünk, ha kérdése vagy aggálya van.

Átlagosan 4-10 napot kell várnia a szállításra és szállításra. Bármilyen egyéb megállapodás megtételéhez küldjön üzenetet az eladónak, és/vagy ellenőrizze a nyomkövetési számot további információkért. Rendelésének kiszállítása előtt fel kell dolgoznunk a megrendelését, és minden tételét szigorú minőség-ellenőrzési teszteknek kell alávetnünk. Emiatt a teljes szállítási idő eltér a szállítási időtől.

Teljes Szállítási Idő = Szállítási Idő + Feldolgozási Idő

A feldolgozási sebesség változó, de akár hét munkanapot is igénybe vehet, mire a szállítási részlegünk becsomagolja és felcímkézi a rendelést. Törekszünk arra, hogy a lehető leggyorsabban kiszállítsuk áruit, és ennek eredményeként a rendelése külön csomagban érkezhet meg. A megrendelés kiszállítását követően a vásárló e-mailben értesíti a nyomon követési adatait.

Szállítási idő mód:

Normál szállítás: Régió, beleértve az Egyesült Királyságot, Írországot, az Egyesült Államokat, Kanadát, 7-10 munkanappal.

Franciaország, Spanyolország, Németország, Hollandia, Ukrajna, Japán, Belgium, Dánia, Finnország, Írország, Norvégia, Portugália, Svédország, Svájc 7-15 munkanappal.

Brazília, Oroszország, Olaszország, Argentína, Chile, Mexikó 20-25 munkanappal.

Minden más országban 7-25 munkanappal.

Feldolgozási idő

1-3 munkanap (egyes termékek 5 munkanapot vesz igénybe).

 • flight
  gyors szállítás
 • card_giftcard
  speciális árak
 • credit_card
  Könnyű fizetés
 • access_time
  30 napos visszaküldés