Méret Útmutató és Tiszta

ad sizeMÉRETEK KÖZÖTT?

A szűk illeszkedés érdekében csökkentse egy mérettel.

A laza illeszkedés érdekében válasszon egy méretet.

HOGY KELL MÉRNI

Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket a megfelelő méret kiválasztásához. A legjobb illeszkedés érdekében mérje meg a lábát a nap végén.

1. Lépjen rá egy papírlapra úgy, hogy a sarka kissé érintse a mögötte lévő falat.

2.Jelölje be a leghosszabb lábujja végét a papíron (lehet, hogy szüksége van egy barátra, aki segít), és mérje meg a faltól a jelölésig.

3. Tegye ugyanezt a másik lábbal is, és hasonlítsa össze a méreteket a mérettáblázatunkkal a megfelelő méret kiválasztásához.
Cipőtisztítási javaslat

Nincs is jobb érzés, mint kibontani egy új pár rúgást. Ez a friss illat táplálhatja a sneakerhead álmait. De amint kikerülnek a dobozból és kikerülnek az utcára, bármi megtörténhet a cipővel, a karcolásoktól, foltoktól, kiömlött italoktól az általános szennyeződésekig. Tehát hogyan lehet a tornacipőt a legjobb állapotban tartani?

Tekintse meg lépésenkénti folyamatunkat, hogy megtanuljon néhány trükköt a szakmáról. Görgessen lejjebb a vászon vagy velúr cipők tisztításával és a cipők mosógépben való tisztításával kapcsolatos részletekért.


A vászoncipők tisztítása:

Jó eséllyel a vászon a kedvenc cipője. Ez az egyik legkényelmesebb lábbeli anyag, így könnyen felvehető. De a nap mint nap viselésének eredménye az, hogy a foltok, szennyeződések és szennyeződések gyorsan felhalmozódnak.

Ha azt szeretné, hogy a vászonrudak olyan frissek legyenek, mint a vásárlás napján, és azt szeretné, hogy kedvenc cipője tartós legyen, akkor segít, ha tudja, hogyan tisztítsa meg őket.

1. LÉPÉS
Fogjon egy régi fogkefét, és kezdje el a súrolást, hogy megszabaduljon az összes felesleges szennyeződéstől és sártól.

2. LÉPÉS
Töltsön meg egy vödröt vagy tálat forró vízzel és folyékony mosószerrel vagy mosogatószerrel. Ezután mártsa bele a fogkefét, és folytassa a figyelmet igénylő területek súrolását.

3. LÉPÉS
Miután alaposan megtisztította őket, öblítse le a cipőt meleg, tiszta vízben. Itassa fel a felesleges vizet egy régi törülközővel.

4. LÉPÉS
Segítsen nekik fitten tartani azáltal, hogy papírtörlővel vagy száraz törlőkendővel tölti fel a vászonrudakat. Ezután hagyja őket levegőn megszáradni, meleg helyen. Megjegyzés: A közvetlen napsugárzás vagy a közvetlen hő deformálja vagy elszínezi a cipőt

A velúr cipők tisztítása:

Ha olyan velúr cipőt visel, mint sok adidas Originals, akkor az egyik legelegánsabb anyagból nézzen körül. De sajnos rendkívül nehéz tisztítani, mert a velúr a bőr alsó része. Ez egy nedvszívó anyag, amely mindent és mindent megragad, ami esik, kiömlik vagy utat tör magának. Végül meg kell tisztítania őket, és itt van a módja.

De először egy figyelmeztetés: NE használjon vizet a velúr tisztításához. A víz nyomokat hagy maga után, megváltoztatja a megjelenését és elszínezi a velúrt

1. LÉPÉS
Fogd a régi fogkefédet, és kezdj el dolgozni. Gyengéden kisimítja a felületi foltokat és eltünteti a szennyeződéseket.

2. LÉPÉS
Kezdje el a nyomást az ecsettel a mélyebb foltok eltávolításához.

3. LÉPÉS
Ha szükséges, vásároljon fehér radírt vagy velúr lakkkészletet az üzletben. Egy puha körömreszelő is megteheti a trükköt.

4. LÉPÉS
Ha valóban szükséges, próbálja meg dörzsölni a problémás foltokat fehér ecetbe mártott fehér ruhával vagy alkohollal bedörzsölni a rendkívül makacs foltok eltávolítására.

 
 
 • flight
  gyors szállítás
 • card_giftcard
  speciális árak
 • credit_card
  Könnyű fizetés
 • access_time
  30 napos visszaküldés